КОМПЛЕТНА БАНКАРСКА УСЛУГА

ПроКредит Банка е матична банка за Вашето претпријатие и место за Вашето комплетно банкарско работење. Можете да управувате со Вашите сопствени и семејни трансакциски и штедни сметки во една иста банка, поволно, ефикасно и со високо квалитетна услуга.

18.08.2018
  • EUR 61,35 61,4950 61,80
  • USD 52,65 53,9856 54,65
  • CHF 52,85 54,2380 55,45
  • GBP 67,35 68,6481 69,75
  • CNY 6,00 7,8417 8,00