Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
 

 02 / 244 60 00                     info@procreditbank.com.mk

 02 / 321 99 01                     Манапо бр.7
 SWIFT:PRBUMK22XXX              1000 Скопје, Македонија

Известување

Ве известуваме дека работното време на екс.Карпош (во склоп на Централната Управа на банката) е:

  • пон- пет 08.00 - 18.00
  • саб 09.00 - 13.00