Дознај повеќе за енергетско ефикасни решенија

Дали знаете колкави се загубите на енергија во Вашиот дом?

                                                                    
  

 

За поголем комфор и помали сметки во Вашиот дом инвестирајте во подобрување на неговата енергетска ефикасност:

 
 
 
 
                                                                     
19.03.2018
  • EUR 61,35 61,5050 61,80
  • USD 48,80 50,0000 50,80
  • CHF 51,15 52,5594 53,75
  • GBP 68,45 69,6941 70,85
  • CNY 6,05 7,9045 8,05