Со ПроКредит Банка, веќе немате потреба од носење на готовина!


Со картичките на ПроКредит банка плаќајте на сите продажни места и на интернет, без провизија. 
Доколку Ви треба готовина, користете ги Зоните 24/7 каде најсигурно и најбезбедно може да подигате готовина или да правите уплата на вашите трансакциски и штедни сметки. 

Со картичките на ПроКредит Банка, овозможено е користење на банкоматите на другите банки во државата со намалена провизија од 60 денари.